08:57
February 14,  2016   
Dutchmil recording
15 september 2006
Erg grappig: ATCBox -member Berendbotje maakt 'nogal veel' opnames van alles wat op de frequentie van Dutchmil te horen is. Toevallig kwam het onderwerp ter sprake of ik de opnames van afgelopen zaterdag kon krijgen.

Zoals je eerder hebt kunnen lezen ben ik afgelopen zaterdag met Edwin en Tamara naar Ameland ben geweest. Het leek me dus wel aardig om mezelf eens te horen 'prutsen' op Dutchmil frequentie 132.35 Wink.

Helaas ben ik op de ontvangers van Berendbotje niet of zeer slecht te ontvangen, dat komt omdat hij in het midden van het land zit en mijn vlucht een behoorlijk stukje noordelijker heeft plaatsgevonden.

Als je hééél goed luistert dan kun je me horen op de heenreis; uit de meldingen van Dutchmil is wel af te leiden dat ik zijn melding over de regional QNH niet goed heb gehoord, ik vroeg namelijk om het nog eens te melden. Ik was bij deze communicatie blijkbaar niet de enige die niet alles mee-kreeg, want DM vraagt me om de vlieghoogte hoewel ik deze wel had gemeld bij de eerste call. Samen met de DM-controller zijn we er wel uitgekomen Laughing

Wat Dutchmil aan mij te vertellen heeft is gelukkig wel goed te horen, met name de cross-clearance voor Leeuwarden CTR is leuk om te horen:

 

Klik hier om de opnames te horen. (MP3-bestandje - 248 Kb)

 

David, heel erg bedankt voor de tijd en moeite die je erin hebt gestoken om dit leuke stukje te maken voor mijn website! 

 

Reakties
Toevoegen
Lees verder/reageer
Naam:
E-mail:
 
Website:
Onderwerp:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
Voer de anti-spam code in die in het plaatje staat.
 
< Vorige   Volgende >
Home arrow Andere dingetjes... arrow Dutchmil recording