20:54
February 10,  2016   
Foto-albums online!
28 april 2005
Zoals gemeld in het artikel "Website Nieuws" van 15 april ben ik tijdens het toevoegen van het onderdeel Foto Albums tegen wat technische probleempjes aangelopen. Gelukkig heb ik de laatste probleempjes vandaag kunnen oplossen, en heb ik een klein beginnetje gemaakt met het publiceren van foto's.
Zoals ik in eerder genoemd bericht al meldde, heb ik twee soorten albums op deze website staan:
  1. Albums welke voor iedereen toegankelijk zijn: deze bevatten foto's welke door iedereen vanaf de grond gemaakt zouden kunnen zijn.
  2. Albums uitsluitend voor geregistreerde bezoekers: deze bevatten de in-flight foto's, oftewel foto's in of vanuit een vliegend vliegtuig genomen.
De belangrijkste reden voor het aanbrengen van deze scheiding is de toch enigzins gelimiteerde bandbreedte van mijn hosting-pakket: overschrijding van deze bandbreedte gaat mij direct geld kosten, dus ben ik van mening dat ik op de één of andere manier een methode moet hebben om hier enigzins invloed op uit te kunnen oefenen. De enige methode welke ik kan bedenken is te gaan werken met albums die alleen voor geregistreerde bezoekers toegankelijk zijn.

Misschien is dit een beetje bezoekers-onvriendelijk, maar ik zie helaas geen andere weg. Gelukkig is het registreren gratis en hoeft het slechts éénmalig te gebeuren, dus met slechts een minimale inspanning van jouw kant kun je toch alle foto's bekijken. Ik hoop dat je hiervoor begrip hebt.

Nu moet ik nog tijd zien te vinden om foto's te optimaliseren voor web-publicatie... :-)
Reakties
Toevoegen
Lees verder/reageer
Naam:
E-mail:
 
Website:
Onderwerp:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
Voer de anti-spam code in die in het plaatje staat.
 
< Vorige   Volgende >
Home arrow Andere dingetjes... arrow Foto-albums online!