06:44
February 14,  2016   
De spons is vol
27 juni 2005
Met de theorie-examens voor de boeg sta voor de leuke opgave om de stof in m'n kop te stampen. Helaas valt dat niet mee met de hoge temperaturen van de afgelopen dagen.

Daarnaast waren er nog een hoop andere 'belangrijke' dingetjes die moesten gebeuren, dus komt het weer eens op het laatste moment aan. Het leren ging vandaag heel erg goed, ik durf best te zeggen dat ik de stof voor Meteo behoorlijk goed ken nu. Daarnaast moet ik nog examen doen in Human Performance and Limitations (oftewel: wat zijn de effecten op het menselijke lichaam en geest wanneer je met de voetjes van de grond gaat?) en Communications.

De stof voor Human Performance moet ik nog één keer doorlezen, dan zit dat hopelijk ook wel goed. Voor Communications moet ik morgen-ochtend nog even wat dingetjes (met name riedeltjes) in mijn hoofd zien te krijgen, en dan maar hopen dat de vragen een beetje meevallen ;)

Voor dit moment: ik neem niets meer op, de spons onder mijn schedel zit vol, dus ik kap er mee voor nu. Morgenochtend gaan we even verder, en dan maar hopen dat ik alle vaken morgenmiddag met succes kan afronden. Ik kom morgenavond nog wel even met een korte update over hoe het gegaan is. Ciao!
Reakties
Toevoegen
Lees verder/reageer
Naam:
E-mail:
 
Website:
Onderwerp:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
Voer de anti-spam code in die in het plaatje staat.
 
< Vorige   Volgende >
Home arrow Mijn vlieglessen arrow De spons is vol