De beste wensen aan al mijn vliegvrienden!
31 december 2011
Het jaar 2011 loopt ten einde, zoals gebruikelijk wil ik even kort terugblikken op het afgelopen jaar. Belangrijker is echter vooruit kijken, daarom wil ik al mijn vliegvrienden en bezoekers van mijn site een heel goed en gezond 2012 wensen!

Het jaar 2011 is voor mij een jaar met verschillende gezichten geweest. Zakelijk gaat het allemaal prima, ondanks de krediet/euro/whatever-crisis mag ik absoluut niet klagen. De laatste maanden ben ik erg druk geweest met de verhuizing van mijn bedrijf Cariama IT naar een nieuwe locatie, deze verhuizing is een direct gevolg van het feit dat ik samen met een colleg-IT-ondernemer een IT Kenniscentrum aan het opzetten ben. Allemaal spannend, nieuw, uitdagend, kansen biedend, etc. etc.

Op persoonlijk vlak eindelijk eens een jaar gehad zonder extreme dingen. De gezondheid van Jet is stabiel met af en toe een uitschietertje de goede kant op, het geeft vertrouwen voor de toekomst. Ook met onze hond Orin gaat het uitstekend, hij is uitgegroeid tot een bijna-volwassen Berner Sennenhond met een fantastisch karakter: heel rustig en erg sociaal naar andere mensen en dieren. 

Qua vliegen had 2011 ook twee gezichten: tot en met augustus frustraties vanwege de perikelen rondom het verkrijgen van het definitieve geluidscertificaat, daarna een paar maanden flink wat uurtjes gedraaid (de uren voor brevet-verlenging in juni 2012 zijn allang gemaakt) en ook de oude autopilot vervangen door een state-of-the-art digitale Trio EZ-Pilot. Vanwege de verhuizing van m'n bedrijf heb ik de laatste maanden niet meer kunnen vliegen, mede doordat het weer tegenwerkte op die momenten dat ik wel tijd had om te vliegen.

Ik heb mij voorgenomen om in 2012 flink meer te vliegen dan de afgelopen jaren, en natuurlijk de FlyBloggers vaker te treffen op vliegvelden binnen en buiten Nederland.

Ik wens iedereen een hele fijne (en veilige!) jaarwisseling en een heel goed 2012 in goede gezondheid!

Reakties
Toevoegen
Guus  - 2012   |194.104.99.xxx |16-03-2012 11:58
Jij ook nog de beste wensen voor 2012!
Lees verder/reageer
Naam:
E-mail:
 
Website:
Onderwerp:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
Voer de anti-spam code in die in het plaatje staat.
 
Volgende >
Home arrow Vluchten 2011 arrow De beste wensen aan al mijn vliegvrienden!